Dag 19: verplicht dagje niksen (donderdag 29 juni, Whichford)

Helaas blijkt het gerommel in mijn buik vandaag wat serieuzer dan alleen maar gerommel. Ik voel me niet echt ziek, maar heb wel een vrij innige relatie met het toilet ontwikkeld. We balen, want we wilden vandaag graag nog op pad in the Cotswolds. Na een hoop getwijfel over wel/niet, wel/niet besluiten we de plannen voor verder weg in ieder geval te laten varen. We overwegen nog om wat dichterbij nog wat leuke plaatsjes te bekijken, maar ik durf toch niet echt de deur uit. Superstom! Een dagje niksen in de vakantie is best een keer lekker, maar niet als het ineens soortvan verplicht is.

Remco doet nog wel een excursietje naar de COOP en scoort daar direct Imodium. Dat helpt gelukkig wel wat en rond etenstijd durven we in ieder geval wel een uitstapje naar de lokale pub aan voor het avondeten. Ik heb niet heel veel trek, maar er is een pasta met veel groenten die me wel wat lijkt. Tot mijn geluk drijft deze niet in een vettige saus. Prima keuze.

’s Avonds plof ik met Greys Anatomy in het heerlijke bad op pootjes. Nou ja, Grey moet wel buiten bad blijven, want een laptop in bad is een slecht idee. Het warme water is wel fijn voor mijn rommelige buik.

Hopelijk morgen beter, want we vertrekken dan uit de Cotswolds. Naast dat we een eind moeten rijden, hebben we ook nog een leuke bezienswaardigheid op de route waarvan ik wel hoop dat het door kan gaan!