Over ons

September 2016, Giant’s Causeway

Wij zijn Remco (48) en Michella (44). Samen wonen wij in de leukste wijk van Rotterdam: Katendrecht. Net een klein dorp, maar absoluut ook overduidelijk middenin de grote stad. Steden, daar worden wij blij van. Heerlijk slenteren door allerlei verschillende wijken en werelden. Vanaf dat we elkaar leerden kennen in 2014 maken we regelmatig stedentrips. Sowieso vaak naar Berlijn, dat is ons tweede thuis. Maar ook Parijs, Keulen, Kopenhagen, Stockholm, Oslo, Màlaga en New York kwamen de afgelopen paar jaar al voorbij.

Maar natuurlijk is er veel meer dan alleen steden. In september 2016 maakten wij een geweldige roadtrip van 17 dagen door de overweldigende natuur van Ierland. Van Dublin naar Dublin, helemaal rond, voornamelijk langs de kust. Omdat ik van een eerdere roadtrip door Polen, jaren geleden, weet dat je zoveel indrukken op doet dat je echt niet alles kunt onthouden, besloot ik een reisverslag bij te houden. Het was heel veel werk, maar de thuisblijvers genoten ervan en ik lees het verslag nu nog regelmatig terug. In 2018 maakten we opnieuw een roadtrip: 26 dagen door de Verenigde Staten. Ons eerdere reisverslag hield ik bij op een reiswebsite, maar dat werkte uiteindelijk toch niet prettig. Ik besloot een WordPress website te maken voor de Amerikareis. Zo ontstond Duizelreizen.

Duizelreizen?

Onze eerste ontmoeting vond plaats op het Rotterdamse festival Duizel in het Park. Sindsdien wonen wij samen in ons Duizelhuis en plakken we duizel eigenlijk overal voor. Duizelreizen dus 😀

Toen ik begon met het maken van de website, maakte ik hem in eerste instantie puur voor het verslag van Amerika. Maar van het een kwam het ander en al gauw werd dit de verzamelplaats voor ál onze reizen en reisfoto’s.

 

Michella

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.